Φοιτητική Ζωή

Κάθε Ακαδημαϊκός Οργανισμός είναι μία ζωντανή κοινότητα όπου όλα όσα ο άνθρωπος είναι και χρειάζεται καλλιεργούνται αλλά και φροντίζονται με ισορροπία.

Έτσι, λοιπόν, προσφέρουμε στον κάθε σπουδαστή μας, τις παρακάτω δυνατότητες:

Διαδικτυακό Cafe « ΕΜΠΝΕΥΣΗ»

Οι φοιτητές μας μπορούν χαλαρά να κουβεντιάσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν δημιουργικές ιδέες και εμπνεύσεις ή εργαλεία εφαρμογής που μπορούν να προσθέσουν αξία στη ζωή των ανθρώπων και της Κοινότητας. Το Διαδικτυακό Cafe «ΕΜΠΝΕΥΣΗ» φέρνει τους σπουδαστές μας κοντά, τους διευκολύνει να συναναστραφούν με άτομα που διαπνέονται από το ίδιο πνεύμα και που παρακινούνται από τις ίδιες επιθυμίες. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ομάδες για να μοιραστούν τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου τους, τα χόμπυ τους και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα.

ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Κάνε Μεγάλα Όνειρα – Δράσε σαν Γίγαντας

Η Ομάδα Σχεδιασμού όχι μόνο συλλαμβάνει ιδέες αλλά επίσης σχεδιάζει, υλοποιεί και λειτουργεί προγράμματα έξω από τα καθιερωμένα. Είναι ένας χώρος για δημιουργικό πειραματισμό που αγγίζει τι μέλλον και το φέρνει πιο κοντά στο παρόν. 

Μόνο για αυτούς που γεννήθηκαν για να περπατούν στη Γη της Καινοτομίας.

Λέσχη των Πρωτοπόρων της Εξέλιξης: ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μέλη της Λέσχης «ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι όλοι όσοι κάθε μέρα κάνουν αυτό που είναι δυνατό για να πάει ένα βήμα μπροστά η ανθρώπινη εξέλιξη.

Σπουδαστές αλλά και απόφοιτοι, καθηγητές, μέντορες, οι ενδιαφερόμενα μέρη και όλα τα μέλη της κοινότητας που οραματίζονται να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι στον κοινό προορισμό της εξέλιξης συναντιούνται, συνδέονται και ανταλλάσσουν ιδέες, και εμπειρία αλλά πάνω από όλα δρουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέσχη Άσκησης & Ευεξίας

Τρέφουμε το σώμα των σπουδαστών μας, όπως τρέφουμε το πνεύμα, τον Νου και την ψυχή τους. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Οι φοιτητές μας μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα και να πάνε στο ψηφιακό γυμναστήριο όπου μπορούν να φροντίζουν τις σωματικές τους -και όχι μόνο- ανάγκες, υπό την καθοδήγηση των ειδικών συνεργατών μας που κάνουν μαθήματα Feldenkrais (ATM), Yoga, ή Tai-chi.

Ας Χαλαρώσουμε

Παρέχουμε σε όλους τους φοιτητές μας ένα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαλογισμού, χαλάρωσης και τεχνικές και ασκήσεις οραματισμού για να ηρεμήσουν τον Νου, να ενισχύσουν την αντοχή και άμυνα του σώματος και να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας.

Ώρα για Παιχνίδι

Παρέχουμε σε όλους τους φοιτητές μας ευχάριστες πνευματικές δραστηριότητες για να τους βοηθήσουμε να χαλαρώσουν και την ίδια στιγμή να αναπτύξουν την παρατηρητικότητα, τη μνήμη και άλλες δεξιότητες με ευχάριστο τρόπο.

Ορίζοντες

Οι φοιτητές μας που πρόκειται να επισκεφτούν μια άλλη χώρα στο εξωτερικό προκειμένου να κάνουν μια ερευνητική εργασία ή να συνεργαστούν με συναδέλφους τους προκειμένου να φέρουν σε πέρας το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν έχουν εδώ την ευκαιρία να μάθουν για την χώρα του προορισμού τους, την κουλτούρα της και τον πολιτισμό της, για το πώς είναι καλύτερα και πού να βρουν δωμάτιο για να μείνουν ή όσα χρειάζονται για να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νέο περιβάλλον, ειδικά αν ο χρόνος παραμονής τους είναι σύντομος και κάθε ώρα πολύτιμη.

Στον Τοίχο

Όλοι οι φοιτητές μας όπως και οι φίλοι τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εργαλείο μας Στον Τοίχο που δεν είναι παρά ένας ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων. Μπορούν να κάνουν αναρτήσεις σχετικά με το τι χρειάζονται και το τι προσφέρουν, μπορούν να βρουν μία εργασία ή να ανακοινώσουν το άνοιγμα μίας θέσης που έπεσε στην αντίληψή τους , μπορούν να δείξουν τα ταλέντα τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να ανταλλάσσουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν με άλλους που την χρειάζονται.

Ο Τοίχος μας είναι διπλός καθρέφτης ανοιχτός σε όλους.