Έτσι λειτουργεί

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Cosmoanelixis

τον τόπο όπου γεννώνται και αριστεύουν οι Πρωτοπόροι της Εξέλιξης!

Όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη διαδικασία είναι ήδη μέσα σου. Αυτό που μένει να κάνεις τώρα είναι να ακολουθήσεις τα επόμενα 4 απλά βήματα:

Βήμα 1. Πήγαινε στον σύνδεσμο: Βρίσκω το Μάθημά μου

Ένα μενού θα σε οδηγήσει στα εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι τώρα διαθέσιμα και ανοικτά για εγγραφή. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα αναζήτησης και να ανακαλύψεις το καλύτερο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΤΩΡΑ! Θυμήσου να μας επισκέπτεσαι συχνά για νέες εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Υπάρχουν οι εξής επιλογές:

  • Προπτυχιακά/ Βασικά Προγράμματα
  • Μεταπτυχιακά Προγράμματα 
  • Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης
  • Δωρεάν Προγράμματα 

Όταν επιλέγεις μια ενότητα, κάνε κλικ στον τίτλο και μια νέα σελίδα θα ανοίξει με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο. Αυτό θα σε βοηθήσει καλύτερα να δεις αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σένα. Αν ΝΑΙ, κάνε κλικ στο Περισσότερα και αυτός ο σύνδεσμος θα σε οδηγήσει στο να δεις τι πρόκειται να διδαχθείς στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τώρα, έχεις όλες τις πληροφορίες για να αποφασίσεις. Έχεις βρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα προσθέσει αξία στη ζωή σου.

Βήμα 2. Κάνε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ και θα

Οδηγηθείς στην σελίδα της αίτησης. Συμπλήρωσε την Αίτηση online. Θυμήσου πως γίνεσαι μέλος σε μια ακαδημαϊκή κοινότητα, όπου τα υψηλά ιδανικά είναι σημαντικά. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είσαι. Γι 'αυτό σου ζητάμε να δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία. Είσαι σχεδόν στο τέλος!

Βήμα 3. Πληρώνεις τα δίδακτρα

Για το Προπτυχιακό και το Μεταπτυχιακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, θα σου ζητηθεί να καταβάλλεις μόνο το τέλος προεγγραφής. Αυτό γίνεται γιατί θα πρέπει πρώτα να κατατεθούν τα χαρτιά σου και αφού εγκριθούν να σου ζητηθεί η καταβολή της εγγραφής και τα δίδακτρα. Για όλα τα άλλα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, δεν υπάρχει τέλος εγγραφής, μόνο τα δίδακτρα. Δες την σελίδα με τα δίδακτρα για να ενημερωθείς καλύτερα. Υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμής εδώ. Μπορείς να πληρώσεις με τον λογαριασμό pay-pal, ή με την πιστωτική κάρτα σου ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Διάλεξε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για σένα. Η πληρωμή σου είναι ασφαλής. Όταν στέλνεις την συμπληρωμένη αίτηση προεγγραφής, σου στέλνεται στο mail σου ένας μοναδικός κωδικός αριθμός τον οποίο και χρησιμοποιείς για την πληρωμή/ες στην συνέχεια. Στο ίδιο μήνυμα σου στέλνεται και ο σύνδεσμος για να κάνεις την πληρωμή online. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβεις αυτό το e-mail μέσα στα επόμενα 5 λεπτά από την αποστολή της αίτησής σου, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις στέλνοντας το σχετικό μήνυμα στο education@cosmoanelixis.gr . Εν τω μεταξύ, αν έχεις κάνει αίτηση για το Προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα, μπορείς να ετοιμάσεις τα έγγραφα που καλείσαι να στείλεις ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά -θα βρεις τον κατάλογο στην αντίστοιχη ενότητα- έτσι ώστε να τα εξετάσουμε καν να αποφασίσουμε. Μόλις σου ανακοινωθεί ότι η αίτησή σου είναι δεκτή, καλείσαι για μια ακόμη φορά να χρησιμοποιήσεις τον μοναδικό αριθμό σου και το ν σύνδεσμό μας για τις πληρωμές και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου αλλά και να πληρώσεις τα δίδακτρά σου. 

Μόλις έχεις ολοκληρώσει την καταβολή της εγγραφής σου ή των διδάκτρων! Φτάνεις

Βήμα 4. Κάνε κλικ στο κουμπί Πήγαινε στην Τάξη σου ή βάλε τον κωδικό σου

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, σου στέλνουμε τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης στην τάξη. Αυτόν χρησιμοποιείς για να μπεις στην τάξη σου. Ένας νέος κόσμος για την εξερεύνηση, την κατανόηση και το μεγαλείο του βάθους της ανθρώπινης ζωής και ψυχής σε περιμένει να τον εξερευνήσεις! Γίνε μέρος του, μείνε συνδεδεμένος και δες να εξελίσσεσαι και να εξελίσσεις!

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στην Cosmoanelixis, τον κόσμο της κοσμικής εξέλιξης!