Προγράμματα Υιοθεσίας

Οι σπουδαστές μας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων μας, αλλά και των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων δια βίου μάθησης διακατέχονται από υψηλές αξίες και οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους αλλά και τον κόσμο. Μερικοί από αυτούς προέρχονται από ευπαθή κοινωνικά στρώματα, αλλά είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εργαστούν. 

Συχνά, το μόνο που χρειάζονται είναι μια ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Χρειαζόμαστε τις γενναιόδωρες καρδιές του ιδιωτικού τομέα για τη παροχή κεφαλαίων για αυτό το δυναμικό τμήμα των σπουδαστών μας των οποίων η οικονομική δυνατότητα είναι χαμηλή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.

1. Υποτροφίες

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ «AdoptOne-GetOne», παρέχετε τα δίδακτρα αμοιβής ενός σπουδαστή για ένα ή περισσότερα έτη, «υιοθετώντας» τον συγκεκριμένο σπουδαστή σύμφωνα με τα κριτήρια που εσείς θα θέσετε μετά την υποβολή των αιτήσεών τους σε εσάς. Ο σπουδαστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει υπηρεσίες αντίστοιχης αξίας σε εσάς και/ ή την εταιρία σας για το αντίστοιχο συμφωνηθέν μεταξύ σας διάστημα ή για το συμφωνηθέν μεταξύ σας διάστημα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. 

Επιπλέον, ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός cosmoanelixis σας επιβραβεύει προσφέροντας στο προσωπικό της εταιρείας σας ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής σας από τον κατάλογο διατιθέμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.

2. Πρακτική Άσκηση στα πλαίσια των Σπουδών

Οι επαγγελματίες ή επιχειρήσεις συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους σπουδαστές μας την ευκαιρία άσκησης της πρακτικής τους στον ευρύτερο κόσμο, εκτός ακαδημαϊκού περιβάλλοντος. Μπορείτε να προσφέρετε στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να εξασκήσουν αυτά που έχουν μάθει. Ειδικά, αν είστε υπεύθυνοι ενός παιδικού σταθμού, ενός κέντρου υγείας, ενός κέντρου οικογενειακής υποστήριξης ή αν παρέχετε ιδιωτικά κλινική ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες σας, μπορείτε να ωφεληθείτε. Με την υιοθέτηση ενός από των σπουδαστών μας για τη πρακτική του στον χώρο σας, εκτός από τα αμοιβαία οφέλη που μπορείτε να έχετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εσάς, το οποίο επιλέγετε από τη λίστα Δια-Βίου-Μάθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.

3. Υποστήριξη

Καλωσορίζουμε τη συνεχή υποστήριξή σας για τη προώθηση των στόχων και του οράματός μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για την επέκταση καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας της εκπαίδευσης, έτσι ώστε τα προγράμματά μας να μπορούν να φτάνουν σε ακροατήρια και σε κοινό σε όλον τον κόσμο, παρέχοντας εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα. Μπορείτε, επίσης, να χρηματοδοτήσετε την αξία ενός έργου που απαιτεί ανθρώπινη εργασία για τη δημιουργία και την ενημέρωση διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών. Καλωσορίζουμε, επίσης, κάθε υποστήριξη της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας που μπορεί να προέλθει από πλευράς σας στον τομέα της ανάπτυξης και επικαιροποίησης της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και των εργαλείων της διαδικτυακής εκπαίδευσης, καθώς και ψηφιακά εργαλεία μάθησης για τους σπουδαστές μας με ειδικές ικανότητες. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε, επίσης, να λάβετε ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το οποίο επιλέγετε εσείς από τη λίστα Δια-Βίου-Μάθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας ή μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς το κατάλληλο εκπαιδευτικό δικτυακό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ανάγκες της εταιρίας (τόσο εσωτερικούς συνεργάτες, όσο εξωτερικούς συνεργάτες ή χρήστες των υπηρεσιών/προϊόντων σας).

4. Παροχή Χώρου

Καλωσορίζουμε κάθε οικονομικο-υλική υποστήριξη που θα μπορούσε να παρέχει στους σπουδαστές μας φυσικούς πόρους: μία βιβλιοθήκη ή μια αίθουσα συνεδριάσεων ή ένα χώρο-κοινότητα όπου οι σπουδαστές μπορούν να συγκεντρωθούν, να σχεδιάσουν και να οργανώσουν συλλογικά προγράμματα που προσθέτουν αξία στην περιοχή. Σε αυτή τη περίπτωση, έχετε υϊοθετήσει ένα από τα προγράμματα αυτά, παρέχοντας τους απαραίτητους πόρους, το κόστος συντήρησης και το ενοίκιο του χώρου ή/και του εξοπλισμού και σε αντάλλαγμα σας προσφέρουμε, για όλο το χρονικό διάστημα που διαρκεί η υποστήριξή σας, δωρεάν συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, για έναν συνεργάτη σας ή στέλεχος της επιλογής σας. Ελάχιστος χρόνος 1 έτος.

5.Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

Ο ιδιωτικός τομέας και τα άτομα μπορούν να επεκτείνουν τη συνδρομή τους, όχι μόνο προς τους σπουδαστές αλλά και προς τους εκπαιδευτικούς και τους συμβούλους μας. Η υιοθέτηση ενός προγράμματος εκπαιδευτικής κατάρτισης θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους εκπαιδευτικούς μας να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να διευρύνουν την εμπειρία τους και τις δεξιότητές τους και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους στον ακαδημαϊκό τομέα της ειδίκευσής τους. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να έχετε ένα δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάλληλο για τα διευθυντικά σας στελέχη.

6.Κοινοτικά Προγράμματα

Έχουμε σχεδιάσει έναν αριθμό από

  • Προγράμματα Αρχέγονης Βελτίωσης της Υγείας που απευθύνεται στα έγκυα ζευγάρια και τα παιδιά που κυοφορούνται
  • Θεραπευτικά παιδαγωγικά προγράμματα για μικρά παιδιά και εφήβους
  • Προγράμματα διάχυσης της πληροφορίας και της γνώσης στο ευρύτερο κοινό με χρήση καινοτόμων μεθόδων τεχνολογίας.

Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα από τα πιο πάνω προγράμματα για τη περιοχή της επιλογής σας και να είστε ο χορηγός του για ένα χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών ή περισσότερο, έτσι ώστε να προσφέρετε στην κοινωνία τα οφέλη του. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να λάβετε διαδικτυακή εκπαίδευση για μια ομάδα ανθρώπων της επιλογής σας, επιλέγοντας κάποιο από τα Δια-Βίου-Μάθησης εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

Η Εξέλιξη είναι εφικτή και είναι και στο χέρι σας!

Θέλετε να συνεχίσετε και να κάνετε την όποια οικονομική προσφορά νομίζετε ότι μπορείτε; Κάντε την κατάθεση δωρεάς οποιοδήποτε ποσού στον λογαριασμό μας στον λογαριασμό μας Paypal


.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δούμε πώς θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τους πόρους που προτίθεστε να μας διαθέσετε; Στείλτε μας ένα email στο: education@cosmoanelixis.gr ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.