Συνεργάτες Βαβέλ

Βοηθήστε μας να απλώσουμε το μήνυμα στον Κόσμο!
Γίνετε Μέλη της Κοινότητας Βαβέλ!

Θα θέλαμε να δούμε τους νεαρούς ακαδημαϊκούς και τους απλούς ανθρώπους να κερδίζουν από την γνώση των Προγεννητικών Επιστημών και Επιστημών Ζωής ανεξάρτητα από ποιο μέρος του κόσμου ζουν. Θα θέλαμε να γκρεμίσουμε το φράγμα της γλώσσας!

Γι’ αυτό σας καλούμε όλους εσάς που επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας σε εθελοντική βάση και να επιτρέψετε το περιεχόμενο αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων να γίνει προσιτό και σε ανθρώπους που δεν μιλούν την Αγγλική ή την Ελληνική γλώσσα, μεταφράζοντας και υποτιτλίζοντας τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα.

Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε εκείνους από εσάς που μιλούν τις γλώσσες των αναπτυσσόμενων χωρών και επιτρέπουν την πρόσβαση αυτής της γνώσης σ’ αυτές τις χώρες που την έχουν μεγάλη ανάγκη. Μαζί, μπορούμε να εκπαιδεύσουμε περισσότερους!

Αν, λοιπόν, μιλάτε πολύ καλά Αγγλικά ή Ελληνικά αλλά η μητρική σας γλώσσα είναι άλλη, ελάτε μαζί μας και απολαύστε τα προνόμια να είστε μέρος μιας Κοινότητας Πρωτοπόρων!

Η αμοιβή σας πέρα από το να είστε ήρωάς μας και συνεργάτης μας; Για κάθε εκπαιδευτική ενότητα που μεταφράζετε, μπορείτε να προσφέρετε την σχετική εκπαίδευση σε τρεις υποψήφιους δικής σας επιλογής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι έτσι να γίνετε ευεργέτης αυτών των φοιτητών και όλων όσων η γνώση αυτή που θα αποκτηθεί θα ωφελήσει.

Κάντε κλίκ εδώ για μας στείλετε την αίτηση σας για να γίνεται συνεργάτες Βαβέλ και ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ!