ΗΠΙΟΝΗ | ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ|BABY COSMOS | ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ | ΕΙΜΑΙ ΕΦΗΒΟΣ | 3 ΓΕΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ |
 
Προγράμματα για την Κοινότητα
Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των σκοπών μας να συνδέουμε την επιστημονική κοινότητα με τον άνθρωπο και την καθημερινή του εμπειρία. Συνεχώς, λοιπόν, δημιουργούμε προγράμματα για παιδιά και ενήλικες εφαρμόζοντας στην πράξη τα όσα χρήσιμα εντοπίζουμε στην έρευνά μας και στοχεύοντας στην βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών και την δημιουργία πολιτισμού. Σας καλούμε να πλαισιώνετε κάθε φορά τα προγράμματά μας και να βοηθάτε να φτάνει η πληροφορία αυτή σε όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι θα ωφεληθούν. 

Πριν προχωρήσουμε στην ενημέρωση των ειδικών προγραμμάτων σας πληροφορούμε ότι έχει ξεκινήσει η πρωτοβουλία μας να οργανωθεί το πρώτο συνέδριο από παιδιά και έφηβους/ νέους στο οποίο οργανωτές, συντονιστές, κριτές και ομιλητές είναι τα παιδιά που μιλούν για τα όσα τους προβληματίζουν αλλά και τις λύσεις που προτείνουν. 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ, ΜΑΜΑ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! 10/5/2019 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της γιορτής της μητέρας, την Παρασκευή 10 Μαϊου, στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Την εκδήλωση διοργάνωσε η COSMOANELIXIS-Προγεννητικές  Επιστήμες & Επιστήμες Ζωής, στα πλαίσια δράσεων της Επιτροπής Κοινότητας, και είχε τίτλο «Καλωσόρισες μαμά, καλωσόρισες παιδί μου...».

 Το γυναικείο φωνητικό σχήμα αποτελούμενο από τις: Χριστίνα Καραμαλτίδου, Δόμνα Καραγιάννη, Μαρία Πεϊδη, Θεοδοσία Καραγιάννη τραγούδησε στις νέες μητέρες τραγούδια σχετικά με τη μητρότητα και νανουρίσματα που έφεραν δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των παρευρισκόμενων νέων μητέρων, των μητέρων τους, των συγγενών αλλά και των μαιών και του προσωπικού του Μαιευτηρίου. Παράλληλα πολλές εκατοντάδες χειροποίητα λουλούδια μοιράστηκαν στις παρούσες μητέρες. Στην συνέχεια, ολόκληρο το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην αίθουσα μαθημάτων για τον θηλασμό στις επαγγελματίες υγείας που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους αλλά και στον προαύλιο χώρο του Μαιευτηρίου. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και σύντομο βίντεο που ακολουθεί.
Mother's Day_ Καλωσόρισες, Μαμά, Καλωσόρισες, Παιδί μου!


                

   Γίνετε κι εσείς μέλη της Επιτροπής Κοινότητας. Η ενεργή συμμετοχή σας με όποιο τρόπο, είτε διοργανώνοντας κάτι στον χώρο σας, είτε παίρνοντας μέρος στην οργανωτική/συντονιστική μας επιτροπή ή απλά παρακολουθώντας ένα από αυτά μας ωφελεί όλους!