Πώς να υποβάλετε την αίτησή σας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστη εκπαίδευση στις Προγεννητικές Επιστήμες & Επιστήμες Ζωής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να συμβάλουμε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των επαγγελματιών και ακαδημαϊκών & να προσθέσουμε αξία στη ζωή των ανθρώπων.

Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους εκπαιδευόμενούς μας να ενσωματώσουν υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή, τεκμηριωμένη γνώση, εμπειρία ζωής και αυτογνωσία, καθώς και κορυφαίες επαγγελματικές δεξιότητες ώστε να μπορούν να ωριμάσουν στον ύψιστο βαθμό και να γίνουν ενήλικες που προσθέτουν αξία στην ανθρώπινη κοινότητα συνεισφέροντας στην εξέλιξή της.

Έτσι, η cosmoanelixis δέχεται αιτήσεις από όλους τους υποψηφίους με το κίνητρο και τη δυνατότητα να ευδοκιμήσουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

Αναζητούμε υποψήφιους που έχουν την σχετική ωριμότητα, είναι λειτουργικοί, ενδιαφέρονται για το «γνώθι σ'αυτόν», επιθυμούν την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, έχουν ενδιαφέρονπεριέργεια για τα θέματα της ζωής, ένα πάθος για την αναζήτηση της αλήθειας και μια επιθυμία να εξυπηρετούν το Καλό και Όμορφο, εμπνέονται και εμπνέουν την αριστεία και καλλιεργούν βαθύ ενδιαφέρον για τη θεωρία, την έρευνα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων που μπορούν να επιστρέψουν στην ανθρώπινη κοινότητα να προσθέτει αξία σε όλους τους ανθρώπους που ζουν, που γεννήθηκαν, κυοφορούνται, έχουν συλληφθεί ή πρόκειται να συλληφθούν και να συμβάλλουν στην ανθρώπινη ευημερία.

Οι αρχές μας

Όλες οι διαδικασίες που αναφέρονται στην εξέταση της αίτησής σας, την επιλογή και την εισαγωγή είναι σαφείς, άμεσες και ανοιχτές στον αιτούντα, καθώς και δίκαιες, χωρίς προκαταλήψεις, απλές και ακριβείς. Αυτή η αρχή ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων των νέων που θα είναι κάτω των 18 ετών κατά την ημερομηνία της εισαγωγής τους και όσων προέρχονται από πληθυσμούς με ειδικές ανάγκες. Το ίδιο ισχύει για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα online.

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από τις αναπτυσσόμενες χώρες και σεβόμαστε τη συμμετοχή τους, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αυτόχθονη σοφία τους μπορεί να προσθέσει αξία στην επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση και αντίστροφα.

Καλωσορίζουμε, επίσης, τους υποψηφίους που προέρχονται από μη-συμβατικό ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό υπόβαθρο αλλά είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός προγράμματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για να τους στηρίξουμε στην προσπάθειά τους να γεφυρώσουν το χάσμα -όταν υπάρχει και χρειάζεται- και να μεταβούν με επιτυχία στο χώρο όπου θα είναι σε θέση να αφομοιώσουν τις νέες γνώσεις και να αναπτύξουν τις απαραίτητες ακαδημαϊκές δεξιότητες, έχουμε και συνεχώς προσθέτουμε στη λίστα των πιστοποιημένων προγραμμάτων μας μαθήματα που μπορούν διευκολύνουν αυτή τη μετάβαση. Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι εδώ να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να επιλέξετε το σωστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το σκοπό αυτό.

Είναι αρχή μας να απαντάμε σε κάθε ερώτηση, το συντομότερο δυνατό και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διαδικασία επικοινωνίας, ανεξάρτητα από τη φύση της, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας έργου στις Προγεννητικές Επιστήμες & Επιστήμες Ζωής.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης, αναθεωρούμε την πολιτική των εγγραφών στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα κάθε τέσσερα χρόνια, εκτός αν υπάρχει σαφής ανάγκη που να καθιστά απαραίτητη αυτή την αναθεώρηση πριν από το τέλος της τετραετίας. Όλες οι τροποποιήσεις ή αναθεωρήσεις κοινοποιούνται άμεσα και όλοι οι φοιτητές ή οι αιτούντες μας για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να τα δουν.

Πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι;

Πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και είναι πρόθεσή μας να επιδιώκουμε συνεχώς την αριστεία. Έτσι, σε περίπτωση που μπορείτε να προτείνετε έναν καλύτερο τρόπο λειτουργίας, ή αν έχετε μια λαμπρή ιδέα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς την κοινότητα των ακαδημαϊκών, επαγγελματιών, φοιτητών, πελατών, συνεργατών κλπ θα χαρούμε πολύ να την συζητήσουμε. Σ’ αυτή την περίπτωση, παρακαλώ χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Κάντε κλικ εδώ!