Θέλετε να μας πείτε πώς η κοινότητά στην οποία ζείτε και εργάζεστε θα μπορούσε να υποστηριχθεί και τι θα την βοηθούσε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο;

Θέλετε να συμμετέχετε σε μία από τις ομάδες εργασίας της Κοινότητάς μας;

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα εργασίας;

Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στους Πρωτοπόρους της Εξέλιξης;

Στείλτε μας την αίτησή σας εδώ

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Σας Ευχαριστούμε!


 


Επιτροπή Κοινότητας: 

Η Φωνή της Κοινότητας! 

Η Επιτροπή Κοινότητας αποτελείται από εκπροσώπους των οργανισμών, ΜΚΟ και ενώσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, των συνεργατών επιχειρήσεων, αλλά και τους συνεργάτες μας στις εκπαιδευτικές κυψέλες καθώς και από κάθε άλλο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό που έχει εμπειρία με τα κοινά, ενδιαφέρον για τις προγεννητικές επιστήμες & επιστήμες ζωής και επιθυμεί να προάγει την ποιότητα ζωής της ανθρωπότητας. H Επιτροπή Κοινότητας λειτουργεί σε εθελοντική βάση.

Η Επιτροπή Κοινότητας εκπροσωπείται από αρχικά οριζόμενα από τη σχολή μέλη και στη συνέχεια από εκλεγμένα μέλη της Kοινότητας. 

Τα εκλεγμένα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου εκπροσωπούν όλες τις διαφορετικές ομάδες της Kοινότητας: μαθητές, Ενώσεις, ΜΚΟ, επιχειρήσεις, εκπαιδευτικές κυψέλες, τους επόπτες και τους υπεύθυνους για την πρακτική άσκηση των εκπαιδευόμενων κλπ, καθώς και απλούς πολίτες και καθήκον τους είναι να φέρουν την εμπειρία από τις μεγαλύτερες ομάδες σε μία μικρότερη ομάδα που μπορεί να συνθέσει όλα τα στοιχεία και να διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις ή να καταρτίσει αναφορές για να διευκολύνει τη συνεργασία όλων των μερών σε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η Επιτροπή Κοινότητας, με τη σειρά του, εκλέγει το δικό του εκπρόσωπο ο οποίος και παρίσταται στις συνεδριάσεις του Επιστημονικού Συμβουλίου και γίνεται η φωνή της Κοινότητας.

Η παρουσία του είναι απαραίτητη όταν η σχολή αποφασίζει σχετικά με το ποια κοινοτικά έργα θα υποστηρίξει κάθε φορά.

Μέλη της Επιτροπής Κοινότητας είναι:

Αναστασία Πεχλιβανίδου (Υπεύθυνη Επιτροπής)
Βασιλική Γκουνή (νομικές συμβουλές)
Στέλλα Παπανικόλα (Μαία)
Έρρικα Κοκκώση (Μαία)
Αντωνία Σπανομήτρου (Μοριακή Βιολόγος)
Γιώργος Γκαβόπουλος (Ανθρώπινα δικαιώματα, νομικός)
Γιούλη Κρικέλη (μηχανικός)
Μαριάννα Ζερβοπούλου (φιλόλογος)
...

Θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας. Αν θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε μας ένα email στο info@cosmoanelixis.gr, και

Καλώς να ορίσετε κοντά μας!