Απόφοιτοι

Aν έχετε παρακολουθήσει ένα από τα προηγούμενα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, καλωσορίσατε και πάλι. Χαιρόμαστε που σας ξαναβρίσκουμε και χαιρόμαστε που θα έχουμε την ευκαιρία να συν-δημιουργήσουμε και πάλι καθώς και οι δύο μας συνεχίζουμε την εξελικτική μας πορεία!

Αν έχετε παρακολουθήσει ένα από τα μικρής ή μεγάλης διάρκειας εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στην Προγεννητική Ψυχολογία στην Ελλάδα, στο Μεξικό, στην Ιταλία, στη Σερβία, στην Ουγγαρία ή στην Κύπρο μέχρι το τέλος του 2013 ή αν έχετε παρακολουθήσει ένα από αυτά τα προγράμματα στην cosmoanelixis τα τελευταία 20 χρόνια μέχρι το 2014 ή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στην Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Πειραματικής Παιδαγωγικής την περίοδο 2004-2006 ή αν έχετε παρακολουθήσει το διαδικτυακό μάθημα στην Προγεννητική Ψυχολογία που προσφέρεται από την ΕΚΠΑ (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) από το 2012 και μετά, ανήκετε στην κοινότητα των επιστημόνων ή/και επαγγελματιών που έχουν συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα των Προγεννητικών Επιστημών για την υγεία και την καλή ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και την εξέλιξη της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ως απόφοιτος μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας τώρα και να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό αποφοίτου, που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στον ειδικό χώρο που ετοιμάσαμε για σας. Εκεί θα βρείτε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε και να δικτυωθείτε με ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επαγγελματιών από όλα τα μέρη του κόσμου και να μοιραστείτε τα κοινά ενδιαφέροντα στις Προγεννητικές Επιστήμες και Επιστήμες Ζωής. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να γίνεστε μέλος της Ένωσης Αποφοίτων μας (πηγαίνετε στον σύνδεσμο εγγραφή στο επάνω μενού) και να συνεχίζετε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουμε στα μέλη της.

Η συμμετοχή σας έχει πολλά να προσφέρει στους τωρινούς και μελλοντικούς φοιτητές/ εκπαιδευόμενούς μας. Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε όλα όσα θα θέλατε να μας θέσετε υπόψη μας με στόχο την συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Στείλτε μας τις προτάσεις σας, τις σκέψεις σας κι ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να προάγει την σκέψη στις Προγεννητικές Επιστήμες και Επιστήμες Ζωής στο e-mail education@cosmoanelixis.gr

Να περνάτε καλά καθώς συνεχίζετε να εξελίσσεστε!

Απόφοιτοι